Spel bouwen met blokken

Datum van publicatie: 12.04.2018

Je kunt ze laten landen op een doorzichtig blokje van dezelfde kleur. Speel het bekende spelletje Tetris, waarbij je horizontale lijnen moet vullen met blokken. Hij kan een bom gebruiken om een doorgang te maken, maar mag zelf niet geraakt worden.

Speel dit Tetris spelletje. De muziek mag wel eens een andere melodie krijgen. Als je maar 1 vlinder wegklikt per keer krijg je strafpunten. Probeer naar je doel te komen! Maak gebruik van oppakken en vallen. Babylonia Drie-op-een-rij - Wisselspellen. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door bewegende blokken, rondjes of andere figuren.

Speel de volledige versie van alle spellen voor n vaste lage prijs. Goudmijn Behendigheid Spellen 7,5 Je hebt een mijn gevonden dus nu moet je kijken of je goud kan vinden, spel bouwen met blokken.

In deze Bomberman spellen moet je proberen de tegenstander op te blazen. In deze Bomberman spellen moet je proberen de tegenstander op te blazen. De zwaartekracht is heel bijzonder in dit denk- en behendigheidsspelletje: We hebben onze servicevoorwaarden en privacybeleid bijgewerkt.

Speel een potje Tetris in je eentje, of daag een medespeler uit tot een Tetris marathon voor twee spelers! Bomb It 5 Populariteit: Maar pas op dat je niet botst in dit online kinderspelletje. Honingbij Denk Spellen 1, Kleine Blokken Behendigheid Spellen 2,9.

 • Zet de blokken in het grid om steeds rijen en kolommen van 10 te maken.
 • Tetrix 2 highscore Populariteit:

Laat de bal stuiteren zodat hij in het gaatje terecht komt. Je beleeft plezier met het bouwen n het spelen. Wacht niet langer - Speel Babylonia nu meteen gratis. Is het spel alleen nederlands curling team olympische spelen voor ervaren spelers, spel bouwen met blokken, of ook voor beginners.

Laat de bal stuiteren zodat hij in het gaatje terecht komt? Cube Tema Denk Spellen 6,1 Spel bouwen met blokken op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen. Is het spel alleen geschikt voor ervaren spelers, of ook voor beginners.

Tetris spelletjes

Typ de letters zo snel mogelijk over voordat de wolken voor de zon komen. Sommige spellen hebben geen introductie nodig. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.

Speel in dit spelletje de steentjes weg door steeds twee dezelfde aan te klikken die aan de zijkant van de stapel liggen. Bomb It 6 is een gaaf spelletje gebaseerd op het klassieke Bomberman arcade spelletje. In dit golf spelletje moet je proberen om een Hole in One te slaan, spel bouwen met blokken. Verbind de huisdieren Denk Spellen 7,5 Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg spel bouwen met blokken spelen. Bomb It 6 is een gaaf spelletje gebaseerd op het klassieke Bomberman arcade spelletje.

Kinderspelletjes

Maak doorgangen en zorg dat je je tegenstander laat ontploffen. Je kunt alle bubbels aanklikken die grenzen met een bubbel van dezelfde kleur. Bus Vol Koffers is een uitdagend puzzel spelletje waarin je de koffers die in de bus liggen netjes moet opstapelen.

Bomber Friends is een leuk bomberman doolhof spelletje. Of neem ook eens een kijkje bij onze andere kinderspelletjes. Hoe maak je een powerpoint over jezelf 2 Behendigheid Spellen 2,1 Probeer om het blok naar het gele vak te brengen, spel bouwen met blokken.

Sta je rechtop op een oranje vierkant dan komt er ergens anders een nieuw vierkant bij. Dit percentage staat links onderaan, en het is zaak om slim te snijden zodat je zo veel mogelijk rood Des te meer aangrenzende blokken, en hier is hij natuurlijk spel bouwen met blokken niet op zijn plaats. Bomber Friends is een leuk bomberman doolhof spelletje. Sta je rechtop op een oranje vierkant dan komt er ergens anders een nieuw vierkant bij.

Spelletjes voor Kinderen

Connect It Denk Spellen 3,6 Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn, bijv. Blokken 20 Behendigheid Spellen 7,5 Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. De muziek mag wel eens een andere melodie krijgen. Blaas de blokken op om een pad te maken in Dstruct.

Maak rijen compleet om blokken weg te spelen en spel bouwen met blokken plaats te maken. Laat de blokken op de juiste plaats vallen om combinaties te maken met de gelijke kleuren.

Voor elke koffer die je verschuift komt er namelijk onderin een nieuwe rij bij, en worden de andere koffers omhooggeduwd.

We adviseren u om te lezen:

 1. Stephana
  14.04.2018 05:00
  Simulatie spelletje met als doel je eigen dierentuin te bouwen. Je belandt in een wereld vol monsters, schatten en avontuur!
 2. Valerie
  17.04.2018 20:22
  In het begin erg lastig maar als je even de handigheid krijgt

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

В© 2018 psl-project.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |